Tanssikoulu Jari Aaltonen eli TanssiAalto

Askeleiden alkeita, vinkeitä kuvioita, oppimisen iloa, riemua ja naurua - tätä kaikkea tarjoaa TanssiAalto, maankuulu seuratanssikoulu!

Tanssille sydämensä menettäneet Jari ja Sari Aaltonen tunnetaan erityisesti ainutlaatuisesta, maanläheisestä opetustyylistään, loistavasta isonkin ryhmän hallinnasta sekä pioneerityöstään seuratanssiopetuksen parissa.

Jarin ja Sarin kädenjälki näkyy tänäkin päivänä esimerkiksi tanssikursseilla yleisesti käytössä olevassa kurssien tasojaossa sekä heidän Suomeen tuomassaan "vauhdikas parinvaihto" -opetusmetodissa. SUSEL ry (Suomen Seuratanssiliitto) onkin muistanut Jaria ja Saria Maineteko-palkinnolla seuratanssiopetuksen hyväksi tehdystä, valtakunnallisesti merkittävästä työstä.

TanssiAalto järjestää suosittuja paritanssikursseja viikoittain kotikaupungissaan Oulussa, sekä Kempeleessä, Raahessa ja Rovaniemellä. Aaltosen tanssikoulu on niin ikään tuttu vieras myös tanssileireillä ja -tapahtumissa ympäri Suomen. Lisätietoja tulevista tanssikursseista ja tanssileireistä löydät täältä.


Tervetuloa mukaan hyväntuulisille paritanssikursseillemme!

Jari Aaltonen

Tanssikoulun perustaja Jari Aaltonen on TanssiAallon hurmaava tirehtööri. Rumpujakin soittava Jari on loistava opettaja, jonka lämmin huumori valloittaa takuulla jokaisen kurssilaisen. Jarin mielestä tanssikenkä liukuu parketilla parhaiten, kun kaikilla on hauskaa. Niinpä tämä diplomitanssinopettaja pitääkin tempauksillaan huolen, ettei meno tunneilla käy liian vakavaksi. Suomen Tanssiopettajainliitto Stol ry valitsi Jarin "Vuoden Tanssinopettajaksi" keväällä 2015.

Sari Aaltonen

Lapista tuleva Sari Aaltonen on tanssikoulun sielu ja organisaattori. Sarin toimeliaisuus sai aikoinaan Aaltosen Tanssikoulun pyörät pyörimään ja vei tanssikoulun kurssit aina televisioon saakka. Sarin suuri sydän sykkii paritanssille, ja selkeä opetustyyli yhdistettynä persoonalliseen otteeseen hurmaa tanssijat kurssista toiseen. Sari sai Suomen Tanssiopettajainliitto Stol ry:n Vuoden Tanssinopettaja -tunnustuksen vuonna 2017.

Jos sinulla on kysyttävää kursseista, käänny Sarin puoleen!