Tervetuloa mukaan paritanssin riemukkaaseen maailmaan!


Tanssikursseillemme on helppo tulla:

Valitse kurssikalenterista kurssit, joille haluat osallistua, ja tule paikalle!
Kursseillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, kurssit maksetaan kertamaksuna paikanpäällä ja tunneille voit tulla myös ilman omaa paria. Helppoa, eikö vain?

Olemme koonneet alle vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin pirauta ihmeessä Sarille (p. 040 557 0609), tai laita meille sähköpostia osoitteeseen info(at)tanssiaalto.com - autamme mielellämme!

FAQ - Vastauksia hyviin kysymyksiin!

  • Milloin voin aloittaa?

Ihan milloin vain! Kurssimme ovat aina yhden illan kokonaisuuksia - tanssilaji vaihtuu siis joka viikko. Kurssikalenteristamme näet, mikä tanssilaji on vuorossa milläkin kertaa. Voit käydä tunneilla siis joka viikko tai poimia kalenterista mieleisesi lajit.

Voinko tulla alkeiskurssille, vaikka en ole koskaan tanssinut paritansseja?


Ilman muuta! Alkeistunnille tullessasi sinun ei tarvitse osata yhtään mitään etukäteen. Alkeissa opetus lähtee ihan alusta.

  • Olen tanssinut X verran. Minkä tasoisille kursseille minun pitäisi tulla?  
Jos et ole koskaan ollut tanssikursseilla missään, niin ensi vierailu kannattaa aina tehdä alkeisiin. Hyvin pian sinulle alkaa hahmottua, mikä on oikea tasosi. Taso riippuu tietysti myös tanssilajista - toisessa lajissa voit olla jo jatkotasolla ja toisessa kannattaa vielä panostaa perusteisiin. Ja kannattaa muistaa, että kertaus on opintojen äiti myös paritanssissa! Jatkokurssilta saa varmasti enemmän irti, kun käy ensin kertaamassa ko. lajin alkeet.

  • Pitääkö minun ilmoittautua kursseille etukäteen?
Kursseillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla silloin kun sinulle sopii! Meillä ei myöskään tarvitse sitoutua kuukausien tai vuosien pituisiin jäsenyyksiin, sillä kursseilla on edullinen kertamaksu - maksat vain niistä tunneista joilla käyt.

  • Voinko tulla tunneille ilman tanssiparia?
Kursseillemme voit tulla yksin, kaksin tai porukalla - voit tulla siis myös ilman omaa tanssiparia. Tunneillamme on käytössä niin sanottu "vauhdikas parinvaihto", joka takaa, että kaikki pääsevät tanssimaan!

  • Voinko tanssia kursseilla oman parini kanssa?
Voit kyllä. Perhesovun säilyttämiseksi ja oppimisnopeuden kannalta suosittelemme kuitenkin parinvaihtoa ihan kaikille.

  • Minkälaiset varusteet tarvitsen?
Kurssilaisten vaatekirjo pitää sisällään verkkareita, farkkuja, hameita, juhlavia vaatteita – jokaisella vähän oman persoonansa mukaan. Sama koskee jalkineita. Pukeudu siis siten, kuin tunnet olosi kotoisaksi. Vaihtopaita on hyvä pitää mukana, viimeistään kotimatkaa varten. Oulun tanssikursseille tulijoiden kannattaa huomioida, että Walon parketti on liukas!

  • Olenko liian nuori/vanha tulemaan kursseille?
Kurssilaisten ikähaarukka on enimmäkseen 15 ja 75 vuoden välillä, mutta mukana on myös tätä nuorempia ja vanhempia tanssijoita. Tanssi sopii kaikenikäisille!