Tanssikurssit tänä syksynä myös Kempeleessä!

Tanssijoidemme toiveesta järjestämme tanssikursseja tänä syksynä myös Kempeleen Työnväentalolla. Kempeleen kurssi-ilta on keskiviikko ja kurssit starttaavat 12. syyskuuta - Tulehan mukaan valloittaville tanssikursseillemme!

Kempeleen keskiviikkojen ohjelmasta löytyy viikoittain omat kurssinsa niin tanssitaipaleen alussa oleville kuin lavojen konkareillekin. Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten pidempää sitoutumista ei tarvitse miettiä. Voit tulla kursseille myös ilman omaa paria - kursseillamme on käytössä ns. vauhdikas parinvaihto!

Kurssi-ilta on jaettu kolmeen osaan siten, että ilta alkaa alkeiskurssilla ja illan viimeinen tunti on yleensä illan haastavin (pl. loppuillan Teema-kurssit jotka on tarkoitettu kaikentasoisille tanssijoille!). Tutustu kurssien tason kertoviin väripalloihin ohjelmataulukon alla.


KURSSIHINNAT:
1 kurssi (60min): 10€/9€*
Seuraavat kurssit samana iltana: 7€/6€* /kurssi (60min)

*Alehinta: opiskelijat, työttömät & eläkeläiset asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa. Maksutavat: Käteinen, pankkikortti ja yleisimmät liikuntasetelit.
HUOM! Kursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kurssipaikka: Kempeleen Työväentalo "Tökäri", Koskelantie 24 Kempele (katso kartalla)
Ovet avataan klo 17:30 ja saliin pääsemme klo 17:50. Tulethan ajoissa paikalle!

Keskiviikkona klo 18-19 klo 19-20 klo 20-21
12.09. AVAJAISET - Vapaa pääsy!
Tervetuloa tutustumaan Tanssikoulumme
toimintaan ja opettajiin!
TANGO FUSKU
19.09. FUSKU TANGO TANGO
26.09. HIDAS VALSSI FUSKU FUSKU
03.10. BUGG HIDAS VALSSI HIDAS VALSSI
10.10. FOKSI BUGG BUGG
17.10. RUMBABOLERO FOKSI JENKKA
24.10. KÄVELYHUMPPA RUMBABOLERO RUMBABOLERO
31.10. TOIVELAJI PERUSHUMPPA 10-HUMPPA

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SIN.KULMA: PERUSTEET PLUS

Tämä tunti lähtee liikkeelle opetettavan tanssin perusteiden opettelusta, mutta lajit, joista tämä tasomerkintä löytyy, ovat perusteiltaan hieman haastavampia. Älä aloita tanssiharrastustasi tästä lajista! Jonkinlainen tanssikokemus on hyödyksi tälle tunnille tullessasi, mutta et kuitenkaan tarvitse ennakkotaitoja kyseisestä lajista.

TEEMA-KURSSIT:
Teema tuo uusia kivoja tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Teematunnit lähtevät perusteista, mutta etenevät vihreitä tunteja selkeästi nopeammin, ryhmän tason huomioon ottaen.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO
Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

SININEN/PUNAINEN: KESKITASO/HAASTAVA
Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Älä kuitenkaan kiirehdi sinipunaisille tunneille ennen kuin kivijalkasi on vahva. Oletamme, että sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa myös pidempään tanssineille.

PUNAINEN: HAASTAVA
Olet valmis punaisille tunneille, kun tunnet ja osaat toteuttaa kyseisen lajin haastavammatkin variaatiot, osaat soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin, ja vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Kehonhallintasi on hyvällä tasolla ja tulkitset sujuvasti musiikkia. Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Punaisen tason tanssija on oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis. Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija.