TANSSIKURSSIT OULUSSA, KOSKELANKYLÄN WALOLLA

Tervetuloa tanssikursseillemme!

Tarjoamme paritanssikursseja Walolla Oulussa neljänä päivänä viikossa - valitse itsellesi sopiva taso ja liity mukaan! Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille.

Tulossa pian Walolla!

  • Rosan ValssiSpecial alkeismaanantaissa 4. kesäkuuta!
    • Valssin alkeet kaikille klo 18:30-20:30
    • Häätanssikurssi klo 20:30-21:30
  • Walon kevään arki-illoissa useita UUTUUS-lajeja: Beat, Fox Fusion, JatsiFoksi, SalsaRueda... tutustu kevään ohjelmaan ja tule rohkeasti kokeilemaan uutta!

Kurssipaikka

Tanssikoulumme kotiparketti sijaitsee Walolla, Oulun Koskelassa, osoitteessa Ketjutie 3, Oulu. Walon monipuolisessa kurssivalikoimassa on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Tanssiopettajat

Walolla paritanssikurssiemme opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen, sekä Satu Ruohomäki ja Rosa Timonen.

Assarimme Hannu Mört täydentää rempseän porukkamme, jolle tanssi ei ole vain työ - se on kutsumus ja elämäntapa.Tervetuloa opettelemaan paritansseja kanssamme!

Kahvio

Kahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa välipalaa, sekä kahvia ja virvokkeita.


Hinnat

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Kun tanssit samana iltana useamman kuin yhden tunnin, saat seuraavat tunnit alennettuun hintaan alla olevan hinnaston mukaisesti.

Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule mukaan! Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia.

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

Kurssihinnat 2018:

1h: 9/8€*
2h: 15/13€*
3h: 20/17€*

Pitkän illan etu: Kun olet ostanut kaksi tuntia tanssiaikaa, saat kolmannen, ja myös sitä seuraavat tunnit, vain +5/4€* hintaan!

*Alehinta: opiskelijat, työttömät & eläkeläiset asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Smartum Liikunta- ja kultturiseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja SporttiPassi.

Historian havinaa - Walon tanssikurssit

Jarin ja Sarin ensimmäiset yhteiset tanssikurssit Oulun Walolla pidettiin lauantaina 26.3.1994. Tätä päivämäärää pidämme virallisena vuosipäivänämme, vaikkakin Jari oli perustanut tanssikoulun jo joulukuussa 1992. Heti alusta lähtien oli tärkeää, että seuratanssin opetusta tarjotaan useammassa tasossa - jatkokurssit olivat mukana jo avajaispäivänä. Asia, joka tänä päivänä on suorastaan itsestäänselvyys, oli silloin aivan uutta ja ihmeellistä. Ennennäkemätöntä oli nimenomaan se, että jatkokurssit olivat pysyvä ja kasvava juttu. Yksi tärkeimmistä tekijöistä kurssilaisten räjähdysmäiseen kasvuun kaikilla paikkakunnilla oli parinvaihto, jonka Tanssikoulu toi Suomessa seuratanssin puolelle. Idea saapui Ruotsin Herrängistä ja levisi Helsingin Boogie-Woogien piirien kautta kauas pohjolaan!