PULKKILAN TANSSIKURSSIT

TanssiAallon paritanssikurssit Pulkkilassa, Siikalatvan lukiolla, aina keskiviikkoisin! Valitse kurssikalenterista mieluisimmat kurssit tai tule mukaan joka viikko. Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille.

Tutustu kevään kurssiohjelmaan ja tule mukaan iloisille kursseillemme!

Tulossa pian!

Kesähäät tiedossa?
Rosan ValssiSpecial Walolla Oulussa ma 4. kesäkuuta
  • Valssin alkeet kaikille klo 18:30-20:30
  • Häätanssikurssi klo 20:30-21:30
Kesähäät tiedossa?
Rosan ValssiSpecial Walolla Oulussa ma 4. kesäkuuta
Valssin alkeet kaikille klo 18:30-20:30Häätanssikurssi klo 20:30-21:30

Pulkkilan kurssit jäävät kesätauolle 16. toukokuuta. Mutta ei hätää - kesä on täynnä mitä upeampia tanssileirejä!

Katso kesän ikimuistoiset tanssileirimme ympäri Suomen!

Kurssipaikka

Pulkkilassa tanssikurssimme järjestetään Siikalatvan lukiolla osoitteessa Turulantie 3 (kirkon takana). Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.


Opettajat

Pulkkilassa opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki.


Kahvio

Taukokahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa, kahvia ja virvokkeita.

Kurssihinnat

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia.

1h 9 eur (*8€)
2h 14 eur (*13€)
3h 19 eur (*17€)
4h 24 eur (*21€)

*Alehinta: opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!


Maksutavat: Käteinen, Liikunta- tai kulttuuriseteli, Virikeseteli,Tyky-kuntoseteli ja ePassi.

Historian havinaa

Pulkkilan tanssikurssit ovat saaneet alkunsa tanssikurssilaisten omasta aktiivisuudesta, tarkalleen ottaen yhden kurssilaisen, Anja Ahokkaan reippaudesta. Anja kävi kursseillamme Torniossa, mutta muutti Pulkkilaan ja oli sitä mieltä, että ”kyllä Aaltoset pitää saada tänne Pulkkilaan myös”. Aktiivinen toimija kun on, niin pian alueen kansalaisopisto otti yhteyttä ja vuonna 2007 käynnistyivät tanssikurssimme Pulkkilassa. Silloinen opettajamme Kati (Koivisto) vastasi yksinään Pulkkilan kursseista ensimmäisen kolmen vuoden ajan. Muistin mukaan ajanjaksoon mahtui useampi kurssipaikka. Seuraavat kolme vuotta jatkettiin sitten jo useamman opettajan voimin, kurssipaikkana Siikalatvan lukion sali. Syksyllä 2014 kansalaisopisto jäi välistä pois ja kursseista tuli TanssiAallon itse organisoimat.