RAAHEN TANSSIKURSSIT

TanssiAallon paritanssikurssit Raahen Tanssiklubilla joka keskiviikko ja torstai koko kevään ajan!

Kevään ohjelmassa on tuttuun tapaan keskiviikkoisin Satujen ohjaamat Lavatanssin alkeet ja torstai-iltaisin monipuoliset seuratanssikurssit alkeistasolta haastaviin jatkokursseihin. Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille.

Tutustu kevään ohjelmaan ja tule mukaan iloisille tanssikursseille!

Tulossa pian Raahen Tanssiklubilla!

Kesähäät tiedossa?
Rosan ValssiSpecial Walolla Oulussa ma 4. kesäkuuta
  • Valssin alkeet kaikille klo 18:30-20:30
  • Häätanssikurssi klo 20:30-21:30


Raahen kurssit jäävät kesätauolle 31. toukokuuta. Mutta ei hätää - kesä on täynnä mitä upeampia tanssileirejä!

Katso kesän ikimuistoiset tanssileirimme ympäri Suomen!

Kurssipaikka

Raahessa kurssimme järjestetään Tanssiklubilla osoitteessa Asemakatu 14. Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

TanssiAalto tanssittaa Raahen Tanssiklubilla nyt sekä keskiviikkoisin että torstaisin:

Keskiviikon Lavatanssin alkeissa kutakin tanssilajia harjoitellaan useampi kerta peräkkäin ja lajin toistokerralla kerrataan aluksi aiemman tunnin opit. Keskiviikon alkeisilloissa opettajina vuorottelevat Satu R ja Satu M.

Torstain kurssi-ilta on jaettu neljään tasoon siten, että ilta alkaa aivan alkeista ja illan viimeinen tunti on illan haastavin.

Tanssiopettajat

Raahessa opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen sekä Raahen oma tyttö, Satu Ruohomäki.

Taukokahvio

Taukokahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa, kahvia ja virvokkeita.

Kurssihinnat

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Kun tanssit samana iltana useamman kuin yhden tunnin, saat seuraavat tunnit alennettuun hintaan alla olevan hinnaston mukaisesti.

Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle! Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia.

1h 8€/7€*
2h 12€/10€*
3h 16€/14€*
4h 18€/16€*

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

*Alehinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja Raahen Tanssiklubin jäsenet asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

Maksutavat

Kurssien organisointi

Raahessa tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Raahen Tanssiklubi ry. Lisätietoja Airi Ruohonen (pj) p. 040 703 2936.

Historian havinaa Raahessa

Raahen tanssikurssiemme idean isä on aktiivinen tanssinharrastaja Tapani Mäkinen. Ensimmäiset vuodet tilaajatahona toimi Raahen Lavarit, sittemmin Raahen Tanssiklubi. Vuoden 2015 alusta kurssit siirtyivät virallisesti Tanssikoulun alaisuuteen ja kurssipäiviä tuli viikkoon kaksi uuden opettajamme Satu Ruohomäen ansiosta. Käytännössä asiat hoituvat entiseen malliin, tiiviissä yhteistyössä Raahen Tanssiklubin kanssa. Ajan saatossa myös opetustila on saanut nimekseen Raahen Tanssiklubi.