RAAHEN TANSSIKURSSIT

TanssiAallon rakastetut seuratanssikurssit Raahen Tanssiklubilla nyt maanantaisin! Tasoja ja lajeja löytyy jokaiselle. Kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria, sillä Tanssiklubilla kaikki pääsevät tanssimaan toimivan ja vauhdikkaan vaihtorinkisysteemin ansiosta. Voit kuitenkin tanssia halutessaan myös oman parin kanssa.

Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka tuntuu itsellesi parhaalta. Kurssien rakenne on sellainen yksi tunti, yksi ilta kerrallaan -systeemi eli se ei vaadi pitkäaikaista sitoutumista. Ja kuitenkin, ohjelmassa on selkeä jatkumo eli tarjolla on mahdollisuus kehittää tanssitaitoa hyvinkin pitkälle, jos innostusta riittää.

Kolmen tunnin tanssi-ilta on tiivis ja tehokas: Ensimmäiselle tunnille voit tulla mukaan, vaikka et olisi tanssinut aiemmin askeltakaan. Illan loppupuolella tarjoamme sitten haasteita jo pidempään tanssineille.

Tutustu kurssitarjontaamme Raahessa ja tule mukaan iloisille tanssikursseille!

Kurssipaikka

Raahessa kurssimme järjestetään Tanssiklubilla osoitteessa Asemakatu 14.

Tanssiopettajat

Raahessa opettajina vuorottelevat Sari ja Jari Aaltonen.

Kurssihinta

50min 11 € per tanssija

Alehinta: Raahen Tanssiklubin jäsenet 50min 10€

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

Raahen Tanssiklubin jäsenet saavat alennuksen ainoastaan asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

Maksutavat

Käteinen, TanssiAallon sarjakortti ja liikuntasetelit: Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Tyky-kuntoseteli ja Tyky Online, Eazybreak, Virikeseteli sekä ePassi.

Taukokahvio

Taukokahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa, kahvia ja virvokkeita.

Kurssien organisointi

Raahessa tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Raahen Tanssiklubi ry. Lisätietoja Airi Ruohonen (pj) p. 040 703 2936.

Historian havinaa Raahessa

Raahen tanssikurssiemme idean isä on aktiivinen tanssinharrastaja Tapani Mäkinen. Ensimmäiset vuodet tilaajatahona toimi Raahen Lavarit, sittemmin Raahen Tanssiklubi. Vuoden 2015 alusta kurssit siirtyivät virallisesti Tanssikoulun alaisuuteen. Käytännössä asiat hoituvat entiseen malliin, tiiviissä yhteistyössä Raahen Tanssiklubin kanssa. Ajan saatossa myös opetustila on saanut nimekseen Raahen Tanssiklubi.