RAAHEN TANSSIKURSSIT


TanssiAallon syyskausi Raahen Tanssiklubila on käynnissä - Tervetuloa mukaan!

Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille!

Voit tulla kursseillemme yksin, kaksin tai porukalla - TanssiAallon Suomeen lanseeraama vauhdikas parinvaihto takaa, että kaikki pääsevät tanssimaan! Ei ennakkoilmoittautumista.HOX!! Keskiviikon intensiivikurssit Walolla Oulussa! Rosan ja Hannun HIDAS BUGG ke 25.10. ja BOOGIE WOOGIE ke 1. ja 8. marraskuuta.
Lue lisää!button_raahe.png
KURSSIPAIKKANA RAAHEN TANSSIKLUBI

Raahessa kurssimme järjestetään Tanssiklubilla osoitteessa Asemakatu 14. Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

TanssiAalto tanssittaa Raahen Tanssiklubilla nyt sekä keskiviikkoisin että torstaisin:


Keskiviikon Lavatanssin alkeissa kutakin tanssilajia harjoitellaan useampi kerta peräkkäin ja lajin toistokerralla kerrataan aluksi aiemman tunnin opit. Keskiviikon alkeisilloissa opettajina vuorottelevat Satu R ja Satu M.

Torstain kurssi-ilta on jaettu neljään tasoon siten, että ilta alkaa aivan alkeista ja illan viimeinen tunti on illan haastavin.

OPETTAJAT

Raahessa opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen sekä Raahen oma tyttö, Satu Ruohomäki.


KAHVIO

Taukokahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa, kahvia ja virvokkeita.


HINNAT

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia.

1h 8€/7€*
2h 12€/10€*
3h 16€/14€*
4h 18€/16€*

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

*Alehinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja Raahen Tanssiklubin jäsenet asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

HUOM! Raahen huikea nuorisoetu Suomi 100v -juhlavuoden kunniaksi jatkuu: Alle 25-vuotiaat ILMAISEKSI kaikille alkeis- ja alkeisjatkokursseille vuoden 2017 loppuun saakka!


Maksutavat:
Käteinen, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Tyky-kuntoseteli ja Tyky Online sekä Virikesetelit.


KURSSIEN ORGANISOINTI

Raahessa tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Raahen Tanssiklubi ry
Lisätietoja Airi Ruohonen (pj) p. 040 703 2936.


HISTORIAN HAVINAA


Raahen tanssikurssiemme idean isä on aktiivinen tanssinharrastaja Tapani Mäkinen. Ensimmäiset vuodet tilaajatahona toimi Raahen Lavarit, sittemmin Raahen Tanssiklubi. Vuoden 2015 alusta kurssit siirtyivät virallisesti Tanssikoulun alaisuuteen ja kurssipäiviä tuli viikkoon kaksi uuden opettajamme Satu Ruohomäen ansiosta. Käytännössä asiat hoituvat entiseen malliin, tiiviissä yhteistyössä Raahen Tanssiklubin kanssa. Ajan saatossa myös opetustila on saanut nimekseen Raahen Tanssiklubi.