TanssiAalto Raahen Tanssiklubilla

Tervetuloa TanssiAallon kursseille Raaheen! Tanssitamme Raahen Tanssiklubilla joka torstai-ilta. Valitse itsellesi sopiva taso kussakin lajissa ja tule mukaan iloisille kursseillemme!

HUOMAA KURSSIEN MUUTTUNEET KELLOAJAT!!!

Katso tasomäärittelyt erivärisille kurssipallukoille ohjelmataulukon alta.
Torstaina klo 18-19 klo 19-20 klo 20-21
23.08. HUMPPA
TANGOBOLERO
TANGOBOLERO
30.08. FOKSI
ISKELMÄTANSSI & BACHATA BACHATA
06.09. FUSKU
FOKSI FOKSI
13.09. TANGO
FUSKU FUSKU
20.09. BUGG
TANGO TANGO AMERICANO
27.09. HIDAS VALSSI
BUGG BUGG
04.10. POLKKAMASURKKA
HIDAS VALSSI HIDAS VALSSI
11.10. SALSA
POLKKAMASURKKA SWINGPOLKKA
18.10. HIDAS LAVAFOKSI
SALSA & RUEDA SALSA & RUEDA
25.10. HIDAS BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
HIDAS BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
HIDAS BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
01.11. VALSSI
HIDAS LAVAFOKSI HIDAS LAVAFOKSI
08.11. CHA CHA
VALSSI & MUSIIKINTULKINTA TANGON KUVIOT
15.11. RUMBABOLERO CHA CHA CHA CHA
22.11. JIVE
RUMBABOLERO RUMBABOLERO
29.11. FUSKU
JIVE JIVE
06.12. Ei kursseja Ei kursseja Ei kursseja
13.12. ISKELMÄTANSSI & BACHATA FUSKU PIKKUJOULUTANSSIT
KAIKILLE!

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SIN.KULMA: PERUSTEET PLUS

Tämä tunti lähtee liikkeelle opetettavan tanssin perusteiden opettelusta, mutta lajit, joista tämä tasomerkintä löytyy, ovat perusteiltaan hieman haastavampia. Älä aloita tanssiharrastustasi tästä lajista! Jonkinlainen tanssikokemus on hyödyksi tälle tunnille tullessasi, mutta et kuitenkaan tarvitse ennakkotaitoja kyseisestä lajista.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO
Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

SININEN/PUNAINEN: KESKITASO/HAASTAVA
Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Älä kuitenkaan kiirehdi sinipunaisille tunneille ennen kuin kivijalkasi on vahva. Oletamme, että sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa myös pidempään tanssineille.

PUNAINEN: HAASTAVA
Olet valmis punaisille tunneille, kun tunnet ja osaat toteuttaa kyseisen lajin haastavammatkin variaatiot, osaat soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin, ja vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Kehonhallintasi on hyvällä tasolla ja tulkitset sujuvasti musiikkia. Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Punaisen tason tanssija on oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis. Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija.

TEEMA-KURSSIT:

Teema tuo uusia kivoja tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Teematunnit lähtevät perusteista, mutta etenevät vihreitä tunteja selkeästi nopeammin, ryhmän tason huomioon ottaen.