TANSSIAALLON PARITANSSIKURSSIT ROVANIEMELLÄ

TanssiAallon rakastetut seuratanssikurssit Saarenkylän Nuorisoseuralla aina tiistaisin.
Tasoja ja lajeja löytyy runsas valikoima - katso kurssiohjelma ja tule mukaan!

Valitse kiinnostavat lajit tai tule mukaan vaikka joka kerta - kursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voi tulla mukaan yksin, kaksin tai kavereiden kanssa. Jos sinulla ei ole omaa paria, niin ei hätää; kaikki pääsevät tanssimaan toimivan ja vauhdikkaan parinvaihdon ansiosta! Toki halutessasi voit myös tanssia oman parisi kanssa.

Mielekkään ja tehokkaan oppimisen vuoksi on hyvä tutustua etukäteen kurssitasoihin (=väripallukat kurssikalenterissa) ja pyrkiä osallistumaan juuri omalle taitotasolle sopivalle tunnille. Alkeiskurssille (vihreä pallo) tullessa sinun ei tarvitse osata mitään ennakkoon - tule rohkeasti mukaan, opetus alkaa ihan alusta! Perusteiden kertaamisesta on toki hyötyä ihan kaiken tasoisille tanssijoille.


Rovaniemen kurssien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Sari ja Jari Aaltonen. Opetus on iloista, kannustavaa, tehokasta ja toimivaa. ”Tanssinopetusta pilke silmäkulmassa” on ollut Sarin ja Jarin motto jo yli 27 vuotta!

Kurkkaa alempaa myös mielenkiintoinen ”Historian havinaa”.

Kurssipaikka

Rovaniemen tanssikurssimme järjestetään Nuorisoseuratalolla, Saarenkylässä, osoitteessa Napapiirintie 10. Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Opettajat

Rovaniemen viikkokursseilla opettajina vuorottelevat

Tanssikoulun valovoimaiset opettajat Sari ja Jari Aaltonen.

Kurssien organisointi

Rovaniemellä tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Napapiirin Seuratanssijat eli NASTAT. Nastojen puheenjohtajana toimii Pasi Jarkko. www.nastat.net

Kurssimaksut per tanssija

1 oppitunti (OT) on 50min

1 OT = 10€

2 OT = 16€
3 OT = 19€
4 OT = 22€
Lisätunti 5€

Opiskelijat, työttömät ja Nastojen jäsenet -1€.
Alennus jäsenkorttia tai jäsenmaksun maksukuittia näyttämällä.

Maksutavat:

Käteinen, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja ePassi.

Historian havinaa

Heti Tanssikoulun alusta alkaen v. 1994 Oulun Walolla kävi iso joukko innostuneita tyttöjä Rovaniemeltä asti. Muutaman vuoden kuljettuaan he ehdottivat, että ”eikö olisi helpompi, että te tulisitte meille Rovaniemelle kuin että me ajetaan tänne Ouluun monella autolla”. Syksyllä 1998 alkoikin yhteistyö Rovaniemen maalaiskunnan kansalaisopiston kanssa, ja jo muutaman vuoden kuluttua tehtiin pitkäaikainen kävijäennätys tanssikursseilla Suomessa: Buggkurssilla oli 240 tanssijaa! Jännittäväksi asian teki sen aikainen vaatimaton äänentoisto ja se, että paikalla oli 160 naista ja 80 miestä. Jälleen - eläköön parinvaihto ja teho-organisointi! Poliittiset muutokset ja kuntien yhdistymiset aiheuttivat sen, että ajan saatossa Rovaniemi tarvitsi uuden tilaajatahon ja siinä vaiheessa kuvioon astuivat Nastat eli Napapiirin Seuratanssijat. Alusta asti kurssit on pidetty Saarenkylän Nuorisoseuran massiivisen suuressa tanssitalossa, mikä on mahdollistanut sen, että Rovaniemellä on ylivoimaisesti suurimmat säännölliset viikkotuntimme – olisiko jopa Suomen suurimmat?!