TANSSIAALLON PARITANSSIKURSSIT ROVANIEMELLÄ

Rovaniemen tanssikurssit Saarenkylän Nuorisoseuralla joka tiistai-ilta! Tule mukaan, kun sinulle sopii, tai vaikka joka viikko.

Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille.

Tulossa pian!

Kesähäät tiedossa?
Rosan ValssiSpecial Walolla Oulussa ma 4. kesäkuuta

  • Valssin alkeet kaikille klo 18:30-20:30
  • Häätanssikurssi klo 20:30-21:30


Rovaniemen kurssit jäivät kesätauolle 15. toukokuuta. Mutta ei hätää - kesä on täynnä mitä upeampia tanssileirejä!

Katso ikimuistoiset tanssileirimme ympäri Suomen!

Kurssipaikka

Rovaniemen tanssikurssimme järjestetään Nuorisoseuratalolla, Saarenkylässä, osoitteessa Napapiirintie 10. Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Opettajat

Rovaniemen viikkokursseilla opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki. Tapaat kursseilla kevään aikana Sarin, Jarin ja Satun ohella myös Rosa Timosen, tanssinopettajaksi opiskelevan ilopillerin ja Rock ’n’ Swing taiturin!

Kurssien organisointi

Rovaniemellä tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Napapiirin Seuratanssijat eli NASTAT. Nastojen puheenjohtajana toimii Pasi Jarkko. www.nastat.net

Hinnat

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia. Tiesithän, että kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria - kaikki pääsevät tanssimaan!

Kurssihinnat per henkilö: 1h 9€, 2h 11€, 3h 12€, 4h 13€
Kurssi-illan aikana ostetuista lisätunneista veloitetaan 2€/h.

Alehinta -1€/ilta: opiskelijat, Nastojen jäsenet ja työttömät asianmukaisen todistuksen perusteella.
Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

Huom! Alle 25-vuotiaat veloituksetta kaikille alkeis- ja alkeisjatkokursseille.


Maksutavat:

Käteinen, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja ePassi.

Historian havinaa

Heti Tanssikoulun alusta alkaen Oulun Walolla kävi iso joukko innostuneita tyttöjä Rovaniemeltä asti. Muutaman vuoden kuljettuaan he ehdottivat, että ”eikö olisi helpompi, että te tulisitte meille Rovaniemelle kuin että me ajetaan tänne Ouluun monella autolla”. Syksyllä 1998 alkoikin yhteistyö Rovaniemen maalaiskunnan kansalaisopiston kanssa, ja jo muutaman vuoden kuluttua tehtiin pitkäaikainen kävijäennätys tanssikursseilla Suomessa: Buggkurssilla oli 240 tanssijaa! Jännittäväksi asian teki sen aikainen vaatimaton äänentoisto ja se, että paikalla oli 160 naista ja 80 miestä. Jälleen - eläköön parinvaihto ja teho-organisointi! Poliittiset muutokset ja kuntien yhdistymiset aiheuttivat sen, että ajan saatossa Rovaniemi tarvitsi uuden tilaajatahon ja siinä vaiheessa kuvioon astuivat Nastat eli Napapiirin Seuratanssijat. Alusta asti kurssit on pidetty Saarenkylän Nuorisoseuran massiivisen suuressa tanssitalossa, mikä on mahdollistanut sen, että Rovaniemellä on ylivoimaisesti suurimmat säännölliset viikkotuntimme – olisiko jopa Suomen suurimmat?!