ROVANIEMEN TANSSIKURSSIT


Rovaniemen kurssit Saarenkylän Nuorisoseuralla joka tiistai-ilta.
Tutustu Rovaniemen syysohjelmistoon alla olevasta linkistä ja tule mukaan iloisille tanssikursseillemme!


button_ROI.png
KURSSIPAIKKANA SAARENKYLÄN NUORISOSEURATALO

Rovaniemen tanssikurssimme järjestetään Nuorisoseuratalolla, Saarenkylässä, osoitteessa Napapiirintie 10. Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.


OPETTAJAT

Rovaniemellä opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki. Rovaniemen viikkokursseillamme tapaat syksyllä Sarin, Jarin ja Satun ohella myös Rosa Timosen, tanssinopettajaksi opiskelevan ilopillerin ja Rock ’n’ Swing taiturin!

HINNAT

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia. Tiesithän, että kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria - kaikki pääsevät tanssimaan!

Kurssihinnat per henkilö: 1h 9€, 2h 11€, 3h 12€, 4h 13€
Kurssi-illan aikana ostetuista lisätunneista veloitetaan 2€/h.

Alehinta -1€/ilta: opiskelijat, Nastojen jäsenet ja työttömät asianmukaisen todistuksen perusteella.
Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

HOX! Rovaniemen huikea nuorisoetu Suomi 100v -juhlavuoden kunniaksi jatkuu: Alle 25-vuotiaat ILMAISEKSI kaikille alkeis- ja alkeisjatkokursseille vuoden 2017 loppuun saakka!


Maksutavat:
Käteinen, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja ePassi.


KURSSIEN ORGANISOINTI

Rovaniemellä tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Napapiirin Seuratanssijat eli NASTAT.
Nastojen puheenjohtajana toimii Pekka Kulju, p. 040 861 8188, pekka.kulju (at) fimnet.fi, www.nastat.net


HISTORIAN HAVINAA

Heti Tanssikoulun alusta alkaen Oulun Walolla kävi iso joukko innostuneita tyttöjä Rovaniemeltä asti. Muutaman vuoden kuljettuaan he ehdottivat, että ”eikö olisi helpompi, että te tulisitte meille Rovaniemelle kuin että me ajetaan tänne Ouluun monella autolla”. Syksyllä 1998 alkoikin yhteistyö Rovaniemen maalaiskunnan kansalaisopiston kanssa, ja jo muutaman vuoden kuluttua tehtiin pitkäaikainen kävijäennätys tanssikursseilla Suomessa: Buggkurssilla oli 240 tanssijaa! Jännittäväksi asian teki sen aikainen vaatimaton äänentoisto ja se, että paikalla oli 160 naista ja 80 miestä. Jälleen - eläköön parinvaihto ja teho-organisointi! Poliittiset muutokset ja kuntien yhdistymiset aiheuttivat sen, että ajan saatossa Rovaniemi tarvitsi uuden tilaajatahon ja siinä vaiheessa kuvioon astuivat Nastat eli Napapiirin Seuratanssijat. Alusta asti kurssit on pidetty Saarenkylän Nuorisoseuran massiivisen suuressa tanssitalossa, mikä on mahdollistanut sen, että Rovaniemellä on ylivoimaisesti suurimmat säännölliset viikkotuntimme – olisiko jopa Suomen suurimmat?!