Lennä laulu sinne missä siintää satumaa - sinne missä mua oma armain odottaa...

Satumaista Tangon huumaa Esakalliolla 14.-15. lokakuuta 2017

Satumaiset Tangot Somerolla on Tangon ystäville suunnattu upea tanssikurssiviikonloppu. Olipa rakkautesi sitten suomalainen Lavatango, nostalginen Wanha Tango tai molemmat – tämä on Sinun viikonloppusi! Opetusohjelmassa on mukana niin tekniikkaa, tanssikuvioita, musiikintulkintaa kuin tunnelmointiakin.

Lauantai on omistettu rakkaalle, suomalaiselle Lavatangolle. Aamupäivän kurssilla pari vaihtuu ja kaikki pääsevat tanssimaan - Toki voit tanssia myös oman parisi kanssa tässä päivän aloituksessa. Kurssi on suunnattu alkeisjatko- ja jatkotasoisille tanssijoille.

Viikonlopun erikoisuus on lauantai-iltapäivän Paritreeni. Tälle kurssille saavutaan, tanssikoulumme tyylistä poiketen, oman parin kanssa. Iltapäivä on siis omistettu niille, jotka haluavat tanssia ja harjoitella oman parin kanssa. Mutta ei hätää vaikka olisit saapunut tanssileirille ilman omaa paria: Harjoittelukaveriahan voi houkutella itselleen vielä kurssiviikonlopun aikanakin muiden leiriläisten joukosta! Tätä osiota lukuunottamatta kaikilla kursseilla on normaali, toimiva parinvaihto.Sunnuntaina meidät hurmaa ihana Wanha Tango - Sarin ja Jarin johdattamana.

Tangoleirin ohjelma

Perjantaina 13.10.

klo 19.15 – 20.45 Tanssikurssit ennen tansseja: Tango – peruskurssi
Illan orkestereina Esakalliolla: Sinitaivas ja In the Mood

Suomalaisen Lavatangon Lauantai 14.10.

klo 11-14 SUOMALAINEN LAVATANGO 3h
Tehokasta tango-opetusta kolmen opettajan voimin

klo 15-18 TANGOA OMA PARIN KANSSA 3h
Tutkimme Tangoa sekä mies- että naisnäkökulmasta. Etsimme keinoja parantaa juuri teidän kahden tanssia. Henkilökohtainen ohjaus kantaa pitkälle. Tätä osiota lukuunottamatta kaikille kursseille voit tulla myös ilman omaa paria - kursseillamme on käytössä toimiva parinvaihto, joten kaikki pääsevät varmasti tanssimaan!

Wanhan Tangon Satumainen Sunnuntai 15.10.

klo 11-12 ILMAINEN TUTUSTUMISTUNTI KAIKILLE!
Wanha Tango -päivä käynnistetään kaikille sopivalla tutustumistunnilla, jolle on vapaa pääsy! Jari ja Sari ovat hurahtaneet tähän ihanaan tanssiin Wanha Tango Maestro Juhani Tahvanaisen kautta. Hienojen oppien pohjalta olemme kehittäneet oman tyylin opettaa Wanhaa Tangoa. Sarille ja Jarille aina niin tärkeä pedagogiikka luonnollisesti korostuu, kuten myös lajin toimivuus alati vaihtuvien tanssiparien kanssa.

klo 13-16 WANHA TANGO 3h
Wanhan Tangon perustekniikkaa, peruskuvioita ja vienti-seuraamista. Hienompia tanssikuviota ja vivahteita... musiikintulkintaa.
Kaikkia näitä, Wanha, ihana Tangotyyli kuitenkin säilyttäen.
Tangokurssien hinta

Lauantai ja sunnuntai yht. 70€ (9h)
Kaksi kurssia (6h) yht. 50€
Yksi kurssi (3h) 30€

Perjantain kurssi sisältyy illan tanssilipun hintaan.

Maksutavat:
Käteinen, pankkikortti, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Sporttipassi.


Varaa kurssilounas etukäteen!

Lauantaina Esakalliolla on mahdollisuus lounasruokailuun. Lounaalla on tarjolla herkullista Lohikeittoa hintaan 10 eur (sis. ruokajuomat, leivät ja salaatin). Lounas on varattava etukäteen, viimeistään keskiviikkona 11.10. (maksetaan paikan päällä).

Varaa lounas klikkaamalla tästä...


Opettajat

Aaltosen Jarilla ja Sarilla on takanaan jo yli 20 vuotta paritanssinopetusta ympäri Suomen - ja sen huomaa! Varmaotteinen mutta lupsakka opetustyyli vie mukanaan. Tanssikoulumme tirehtööri Jari pitää myös huolen siitä, että oppiminen ei muutu puurtamiseksi vaan nauru ja huumori siivittää menoa. Somerolla on erityinen paikka Jarin ja Sarin sydämessä - ollaanhan Jarin synnyinsijoilla! Jari on Jokioisten kasvatti ja iso osa sukua on Somerolla.

Satulla on nuoresta iästään huolimatta vankka kokemus paritanssinopetuksesta. Satulle tärkeää tanssissa on tunne ja parityö, yhteen tanssiminen. Tanssi kumpuaa sydämestä!


Täällä tavataan

Esakallio on Suomen suurin ja suosituin tanssilava. Se sijaitsee aivan Someron keskustan tuntumassa, rauhallisessa maalaismaisemassa. Esakallio löytyy osoitteesta Salontie 40, Somero. Jos tämä ihana paikka on sinulle vielä tuntematon, niin vilkaise karttaa täältä.


Ja vielä pukeutumisesta...

Varaa Tangoviikonloppuun mukaan lämmintä vaatetta. Vaikka tunnelma kursseilla on lämmin, niin illat ovat tässä vaiheessa syksyä jo varsin vilpoisia!