TORNION TANSSIKURSSIT

Tervetuloa tanssikursseillemme Tornion Järjestötalolle!

TanssiAallon tanssikurssit Torniossa aina maanantaisin - Tervetuloa silloin kun Sinulle sopii, tai vaikka joka viikko!

Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille.

Syksyn 2018 kurssit ovat käynnissä! Tutustu syksyn ohjelmaan sekä uusiin kurssitasopallukoihin ja tule mukaan hurmaaviin tanssi-iltoihin.

Tulossa pian!

ROSAN JA HANNUN TANSSIPERJANTAI JÄRKÄLLÄ 9.11.

Torniossa ja Rovaniemellä tehtiin alkuviikosta kysely, jonka perusteella on nyt valittu ohjelma Rosan & Hannun vierailulle Tornion Järkälle pe 9.11.


Kyselyn ylivoimainen voittaja oli - BUGG!

Koska kyselyssä toivottiin paljon myös Bugg kuvioita, niin tällä kertaa tanssi-ilta on kuviopainotteinen.

Katso illan tarkemmat tiedot täältä.

Kiitos kaikille kyselyyn osallistujille! Äänestyksen yllätyskakkoseksi tuli SAMBA - sitä odotellessa..

TANSSIAALLON JOULUJUHLA WALOLLA LIVEBÄNDIN SIIVITTÄMÄNÄ!

TanssiAallon JOULUJUHLA Walolla Oulussa su 16. joulukuuta!
Joulujuhlassa sekä tanssikurssien että illan tanssien tahdittajana ihana Seireenit-orkesteri. Lähdepä päättämään syksyn tanssikurssikausi orkesterin tahdissa!

Kurssipaikka

Torniossa tanssikurssiemme paikkana toimii Järjestötalo osoitteessa Kemintie 53 (vastapäätä K-supermarket Ykköstä). Monipuolisessa paritanssien kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Tanssiopettajat

Torniossa opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki.

Taukokahvio

Kahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa välipalaa, sekä kahvia ja virvokkeita.

Kurssien organisointi

Tornion Järjestöyhdistys ry / DSL-OK, Sauli Hyöppinen, vastaa Tornion kurssien organisoinnista. Saulin tavoitat puhelinnumerosta 0400 809 740. Yhdistyksen osoite on: Tornion Järjestötalo, Kemintie 53, 95420 Tornio.

Kurssihinnat

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia.

1h 6€ (5€*)
2h 10€ (8€*)
3h 13€ (11€*)
4h 15€ (13€*)

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

*Alehinta: työttömät ja eläkeläiset asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli ja Tyky-kuntoseteli.

Historian havinaa Torniossa

Tornion Järjestötalon tanssikurssien historia ulottuu aikaan kauan ennen Tanssikouluamme. Yksi Tornion kurssien entisistä vetäjistä, Raimo Smolander, ehdotti meille jo tanssikoulumme aloitusvuonna 1994 tanssikurssien vetämistä Torniossa. Ja kuinka ollakaan, tammikuusta 1995 alkaen Tanssikoulu on vastannut Tornion Järkällä tanssikurssien opetuksesta. Kurssipäivä on vuosien saatossa muuttunut, Järjestötalo on kokenut valtaisan kehityksen, virallisen järjestävän tahon nimi on muuttunut, mutta yhteyshenkilömme on alusta asti ollut Sauli Hyöppinen. Kiitos Sauli, ja koko Tornion jengi, mahtavasta yhteistyöstä!