TORNION TANSSIKURSSIT

Tervetuloa tanssikursseillemme Tornion Järjestötalolle!

Tornion syyskurssit ovat käynnistyneet - Lämpimästi Tervetuloa mukaan! Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille.

Tutustu syksyn 2017 ohjelmistoomme Torniossa ja hyppää mukaan ilontäyteisille tanssikursseille!

Voit tulla kursseillemme yksin, kaksin tai porukalla - TanssiAallon Suomeen lanseeraama vauhdikas parinvaihto takaa, että kaikki pääsevät tanssimaan! Ei ennakkoilmoittautumista. Katso kurssihinnat ja lisätiedot alempana.


KURSSIPAIKKANA TORNION JÄRJESTÖTALO

Torniossa tanssikurssiemme paikkana toimii Järjestötalo osoitteessa Kemintie 53 (vastapäätä K-supermarket Ykköstä). Monipuolisessa paritanssien kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

OPETTAJAT

Torniossa opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki. Syksyn aikana kursseilla mukana myös tanssinopettajaksi opiskeleva ilopilleri, Rosa Timonen.

KURSSIHINNAT

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia.

1h 6€ (5€*)
2h 10€ (8€*)
3h 13€ (11€*)
4h 15€ (13€*)

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

*Alehinta: työttömät ja eläkeläiset asianmukaisen todistuksen perusteella.
Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

HOX! Tornion huikea nuorisoetu Suomi 100v -juhlavuoden kunniaksi jatkuu: Alle 25-vuotiaat ILMAISEKSI kaikille alkeis- ja alkeisjatkokursseille vuoden 2017 loppuun saakka!

MAKSUTAVAT

Käteinen, pankkikortti, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli ja Tyky-kuntoseteli.

TAUKOKAHVIO

Kahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa välipalaa, sekä kahvia ja virvokkeita.

KURSSIEN ORGANISOINTI

Torniossa kurssien organisoinnista vastaa Tornion Järjestöyhdistys ry /DSL-OK / Sauli Hyöppinen. Saulin tavoitat puhelinnumerosta 0400 809 740. Yhdistyksen osoite on: Tornion Järjestötalo, Kemintie 53, 95420 Tornio.

HISTORIAN HAVINAA

Tornion Järjestötalon tanssikurssien historia ulottuu aikaan kauan ennen Tanssikouluamme. Yksi Tornion kurssien entisistä vetäjistä, Raimo Smolander, ehdotti meille jo tanssikoulumme aloitusvuonna 1994 tanssikurssien vetämistä Torniossa. Ja kuinka ollakaan, tammikuusta 1995 alkaen Tanssikoulu on vastannut Tornion Järkällä tanssikurssien opetuksesta. Kurssipäivä on vuosien saatossa muuttunut, Järjestötalo on kokenut valtaisan kehityksen, virallisen järjestävän tahon nimi on muuttunut, mutta yhteyshenkilömme on alusta asti ollut Sauli Hyöppinen. Kiitos Sauli, ja koko Tornion jengi, mahtavasta yhteistyöstä!