TanssiAallon paritanssikurssit Walon torstai-illoissa

TERVETULOA ILOISILLE TANSSIKURSSEILLEMME!

Walon torstai-illan kurssiohjelmassa on pääsääntöisesti keskitason ja haastavan tason kursseja.
Mukaan mahtuu kuitenkin myös Teema-kursseja erikoisemmista lajeista sekä paljon kysyttä paritreeniä oman parin kanssa.

Paritreeni-kursseilla hiotaan tanssia nimenomaan oman parin kanssa - muilla kursseilla normaali vauhdikas parinvaihto!
Katso tasomäärittelyt erivärisille kurssipallukoille ohjelmataulukon alta.

HUOMAA TORSTAIKURSSIEN MUUTTUNEET ALKAMISAJAT!

To
01.11. klo 18-19
RUMBA-BOLERO
klo 19-20
RUMBA-BOLERO
klo 20-21
CHA CHA
08.11. klo 18-19
FUSKU
klo 19-20
FUSKU
PARITREENI klo 20-21:15
FUSKU
15.11. klo 18-19
CUBAN CHA CHA
klo 19-20
CUBAN CHA CHA
klo 20-21
CUBAN CHA CHA
22.11. klo 18-19
QUICKSTEP
Opettajana Lissu Kontturi-Paasikko
klo 19-20
QUICKSTEP
Opettajana Lissu Kontturi-Paasikko
klo 20-21
QUICKSTEP
Opettajana Lissu Kontturi-Paasikko
29.11. klo 18-19
TANGO
klo 19-20
TANGO
PARITREENI klo 20-21:15
TANGO
06.12. Ei kursseja Ei kursseja Ei kursseja
13.12. klo 18-19
HIDAS LAVAFOKSI
klo 19-20
HIDAS LAVAFOKSI
klo 20-21
HIDAS LAVAFOKSI

Kurssien tasopallot kertovat kurssin lähtötason

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SIN.KULMA: PERUSTEET PLUS

Tämä tunti lähtee liikkeelle opetettavan tanssin perusteiden opettelusta, mutta lajit, joista tämä tasomerkintä löytyy, ovat perusteiltaan hieman haastavampia. Älä aloita tanssiharrastustasi tästä lajista! Jonkinlainen tanssikokemus on hyödyksi tälle tunnille tullessasi, mutta et kuitenkaan tarvitse ennakkotaitoja kyseisestä lajista.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

SININEN/PUNAINEN: KESKITASO/HAASTAVA
Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Älä kuitenkaan kiirehdi sinipunaisille tunneille ennen kuin kivijalkasi on vahva. Oletamme, että sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa myös pidempään tanssineille.

PUNAINEN: HAASTAVA
Olet valmis punaisille tunneille, kun tunnet ja osaat toteuttaa kyseisen lajin haastavammatkin variaatiot, osaat soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin, ja vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Kehonhallintasi on hyvällä tasolla ja tulkitset tanssissasi sujuvasti musiikkia. Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Punaisen tason tanssija on oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis. Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija.

TEEMA-KURSSIT:
Teema tuo uusia kivoja tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Teematunnit lähtevät perusteista, mutta etenevät vihreitä tunteja selkeästi nopeammin, ryhmän tason huomioon ottaen.